Nejprve mlžili a tvářili se, že jsou spekulace o jejich vztahu liché. Pak ale vyšli s pravdou ven a dnes už fungují jako oficiální pár. Influencerka Sabina Karásková, známá z reality show Love Island, a MMA zápasník Makhmud Muradov teď přiznali, že udělali ve svém vztahu další velký krok! Sabina se na tiskovce Novy svěřila, že s Machem míří do jeho rodného Uzbekistánu. Letět by měla už ve středu 9. srpna. 

Mach odletěl už o týden dříve, aby doma na příjezd své milé všechno připravil. „Maminka o mně ví, viděly jsme se přes facetime, ale teď se poprvé uvidíme naživo,“ přiznala Sabina pro Super.cz

Bagárovou nikdy nepřivezl

Že Muradov bere Sabinu za svou rodinou, je přitom opravdu velká věc. Zpěvačku Moniku Bagárovou (29), s níž má tříletou dceru Ruminku, domů do Uzbekistánu nikdy nevzal! S tchyní si pouze volaly přes videohovor – paní Rumia nikdy ani nepřiletěla do Česka na návštěvu. 

Problémy s ruštinou

Sabinu tak zcela pochopitelně přemáhají silné pocity. Velkým strašákem je jazyk: zápasníkova maminka totiž nemluví anglicky. „Nervózní jsem hlavně kvůli jazykové bariéře. Já se tedy snažím rusky trochu učit, ale úplně mi to nejde, takže toho se děsím nejvíc. Ale Mach bude podle mě skvělý překladatel, takže nás nějak propojí. Jinak má skvělou rodinu, co jsem takhle poznala, takže se toho úplně nebojím,“ svěřila se nadějeplně. Zároveň ale práskla, že rusky zatím umí hlavně nadávky.

Tříletá Ruminka dvojici na cestě za babičkou nedoprovodí – na létání mezi kontinenty je zatím moc malá. Se Sabinou se navíc ještě nikdy neviděla... 

„Bereme to hodně s respektem, přistupujeme k tomu všemu hodně opatrně, takže zatím to necháváme plynout, stejně tak jako vlastně celý náš vztah. Až ta chvíle přijde, tak přijde,“ uzavřela Sabina. 

Video
Video se připravuje ...

Sabina Karásková opatrně o dceři Macha Muradova: Nemám strach z našeho setkání Kisa Císařová

Fotogalerie
89 fotografií