Bývalý partner zpěvačky Moniky Bagárové (28), zápasník Makhmud Muradov alias Mach, se dlouhou dobu točil okolo hvězdičky Love Islandu Sabiny Karáskové (23). Jejich možný vztah se řešil již od prosince, kdy se nedlouho po návštěvě oktagonu Sabina rozešla se svým dnes bývalým partnerem Zdeňkem Vlčkem (22).

Tehdy dokonce došlo na divoké teorie, že to byl právě Muradov, otec malé Ruminky, kdo vstoupil mezi dvojici, která málem dosáhla na vítězství v druhé řadě reality show, a zapříčinil rozpad jejich vztahu. Mezi Sabinou a Machem prý okamžitě přeskočila jiskra a hned si psali žhavé zprávičky. Od té doby se sice Mach se Sabinou několikrát objevil na veřejnosti, nikdy však nepůsobili jako dvě čerstvě zamilované hrdličky, takže nikdo přesně nevěděl, jak to mezi nimi je doopravdy.

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Proto aby nedošlo k dalším nejasnostem a nedorozuměním, rozhodli se k těmto spekulacím oba dva vyjádřit prostřednictvím instastories. „Pokaždé, když jdeme na nějakou akci, tak se řeší – jsme spolu, nejsme spolu... Takže ano, jsme spolu a chceme vám to říct přes naše sociální sítě,“ uvedl Mach se Sabinou po boku – a zatímco mluvil, ona se o něj něžně opírala. „A chtěli jsme, abyste se to dozvěděli od nás,“ zdůraznila Sabina.

„Jsme spolu a jsme šťastní... asi jo,“ smál se ještě Mach a poděkoval všem, co jejich lásce fandí... i těm, co jim naopak moc palce nedrží a mají na ně pifku právě kvůli Vlčkovi. Nikdo se však už teď nebude divit, až Muradov zase zveřejní snímek, ze kterého je jasně patrné, že je Sabina už členkou Machovy rodiny. Byla to právě totiž fotka, na níž Mach se Sabinou společně hlídali zápasníkovu maličkou neteř, co vyvolala pořádný poprask...

Fotogalerie
39 fotografií