Ne nadarmo se říká „aká matka, taká Katka“. Podobně jako Ornella Koktová (30), která se na sociálních sítích ukazuje i coby zasloužilá matka tří dětí polonahá, ať už propaguje svou lepicí pásku na ňadra či jenom vystavuje úctyhodný dekolt, ani Monika Binias, před svatbou s mladým hokejistou Petrem Biniasem (26) Štiková, nepatří mezi stydlivky. Klidně se i po padesátce ukáže na sociální síti polonahá!

Selfíčko, které ji zachycuje v plavkách, sdílela na svém profilu v rámci „úžasné romantické cesty po milovaných Čechách“, kterou si dopřála společně s manželem v rámci letošní dovolené. Společné putování manželů, kteří v červenci oslavili tříleté výročí od veselky, začalo v Mariánských Lázních, a jak Monika sama uvedla, právě tam je čas na LÁSKU, je přece léto a jsou prázdniny“.

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! Svého kolouška si vzala na »Staromáku« Lukáš Červený

Na instagramu se už stihla pochlubit třeba luxusním hotelovým pokojem, co vypadal jako na zámku (a jednomu ze svých followerů nadšeně odsouhlasila, byť peprnějšími slovy, že v takovém pokojíčku se bude dobře věnovat fyzické lásce...), a právě výše zmiňovanou fotkou z bazénu. Na té si zapózovala jenom v zajímavě střižených černých plavkách... a vy si ji můžete prohlédnout i v naší galerii.

Sami můžete posoudit, zda dáma, která se věnovala koučingu, jenž se zaměřoval na „hubnutí a životní rady“ (webové stránky, kde rozjížděla tento byznys, jsou však již nefunkční), je dobrou vizitkou svého podnikání. Jisté je však jedno: s manželem stejně starým jako Moničina mladší dcera Charlotte stále působí jako čerstvě zamilovaní puberťáci - což by jim mnohé páry mohly jen závidět!

Fotogalerie
55 fotografií