Romantická svatba plná luxusu proběhla před několika týdny v Chateau Mcely v utajení. K překvapení mnohých ovšem nešlo o dámu, nýbrž o mladého muže. Do registrovaného partnerství vstoupil se svým přítelem Dominikem. Ale až po několika dnech se svým fanouškům na sociální síti otevřel.

Kdybych tu měl po skoro dvou týdnech zanechat jediné slovo, bylo by to děkuji! Přečetl jsem všechny vaše zprávy i komentáře, chtěl jsem bez okolků znát, jak na tom v Česku jsme. Gratulujete mi k odvaze sdílení svého soukromí s vámi, ale víte, co bylo zdaleka nejtěžší? Přiznat to sám sobě,“ napsal Milan a přidal svatební fotky.

Od té doby už svou lásku netají a sdílejí své radosti s veřejností. A tak došlo i na oslavu měsíce, co jsou „manželé“. 

Video
Video se připravuje ...

Peroutka a Slováčková: Milan s drahým šperkem, Anička jako punk Markéta Reinischová

Dnes slavíme a Domča ode mě dostal holuba. Viděl ho v Sexu ve městě. To je psaníčko, kdybyste to nepoznali,“ pochlubil se netradiční kabelkou Peroutka. V kultovním seriálu kabelku holuba od JW Andersona vynesla jedna z představitelek Carrie Bradshawová alias Sarah Jessica Parkerová (58). Psaníčko stojí 16 700 korun! K tomu Dominik dostal růžovou knihu, která je poskládaná z jejich konverzací na mobilu.

Milan od svého partnera dostal obří kytici s tajemným lístkem - Jdi do bytu 51. Víc ale nenaznačil, takže si lze jen představovat, co v bytě čekalo.

Fotogalerie
51 fotografií