Svého vysněného prince si vzal Peroutka o víkendu v luxusním hotelovém resortu Chateau Mcely. „Tolik jsem vám to chtěl říct první, i když jsem měl strach,“ byl trochu smutný Peroutka, že se vše provalilo, než si to stihl srovnat v hlavě.

Zpěvák už poměrně dlouho přemýšlel, jak celému světu oznámit velmi intimní zprávu, že žije s mužem. „V posledních měsících se ten tlak stával opravdu nesnesitelným. Vstřebával jsem různé rady a postoje, čelil anonymním vzkazům od fejkových profilů. Občas se mi zavařila hlava, znovu jsem ztrácel a znovu nacházel nadhled, až jsem si řekl, že přece o nic nejde,“ vypsal se ze svých pocitů.

„Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům,“ prozradil syn tragicky zesnulého bubeníka skupiny Olympic Milana Peroutky st. (†49).

A prostřednictvím fotek ze svatby představil Dominika i svým fanouškům. „Ani nevíte, jak moc si přeju, abyste s tím byli v pohodě i vy. Je toho tolik, co bych vám mohl a chtěl říct. Ale teď nám, prosím, dovolte si užít tyhle chvíle v kruhu těch nejbližších,“ apeluje zpěvák na své příznivce a vzkazuje jim: „Milujeme vás!“ 

A teď chtějí dítě!

Svatbou si zpěvák může splnit další sen. Podle blízkého kamaráda touží Milan i Dominik po dítěti. „U mě je teď všechno dobrý, včetně soukromí. Mám dokonce přírůstek do rodiny – francouzského buldočka Bohouška – a dál chci rodinu také rozšiřovat. Plánuji to,“ svěřil se už na jaře Peroutka.

Teď by se mu to mohlo splnit, když už má i svou ideální polovičku. „Ano, vypadá to, že jsem ji našel. Teď ještě musíme nějakým způsobem zadělat,“ nechal se Milan slyšet pro primácký Showtime.

 

Video
Video se připravuje ...

Peroutka a Slováčková: Milan s drahým šperkem, Anička jako punk Markéta Reinischová

Fotogalerie
64 fotografií