Bylo to poprvé, co se Jiří Bartoška, jenž se zotavuje z nemoci, objevil na party. Okolo 20. hodiny společně s manželkou Andreou vešel na červený koberec,  pozdravil fanoušky, ale rozhovory pro média odmítl. Byl ve velmi dobré náladě a kondici. To následně potvrdil i výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha

Ano, zatím přebírám za něj všechny ty pracovní a oficiální věci, ale myslím, že jste viděli, že pan Bartoška je tady. Jeho nálada a kondice se zlepšuje a zlepšuje a myslím, že ke konci už ty všechny akce převezme zase on," řekl Blesku Mucha. 

Bartoška se na nejluxusnější party zdržel až do 22. hodiny. Nenechal si ujít skvělé vystoupení italských hvězd Ricchi e Poveri, povečeřel a pak se sám tiše zvedl k odchodu. Ještě než zmizel zadním vchodem, tak ho odchytil syn Janek s módním návrhářem Lukášem Macháčkem a udělali si společnou fotku. 

Video
Video se připravuje ...

Ředitel karlovarského festivalu Mucha otevřeně o nemocném Bartoškovi: Není to fatální! Markéta Reinischová

„Barťáci. #kvifffamilygang," okomentoval snímek Macháček. Ten na festivalu obléká nejednu hvězdu, a dokonce Jankovi vytvořil sametové zelené sako, které vynesl v pátek na red carpetu v hotelu Thermal. Místo svého otce doprovázel maminku Andreu. Bartoška se pak objevil až uvnitř sálu, kde festival zahájil a předal cenu Russellu Croweovi. 

S médii prezident festivalu nemluví, ale pro Kviff, kde videa natáčí populární youtuber Karel Kovy Kovář, udělal výjimku. Na otázku, co by popřál divákům na festivalu, řekl: „No, tak co bych jim popřál, já mám pocit, že 143 filmů je poměrně hodně, ale určitě si najdou svoje bijáky. Popřál bych jim, aby tady byli spokojený, aby se kamarádili, aby se bavili po filmech a večer chodili na zajímavý, dobrý pití. Jsem rád, že jsem tady."

Fotogalerie
68 fotografií