Během zvláštních dob se dějí neočekávané věci. Svět sice tuší, jak vypadají adoptivní děti Sandry Bullockové, ovšem povětšinou zásluhou paparazzi fotografů. Hollywoodská hvězda totiž syna Louise (10) a dceru Lailu zásadně neukazuje. Nicméně v době, kdy svět včetně Spojených států amerických bojuje s nákazou nemoci covid-19, i ona pookřála. Když se jako host z domova účastnila talkshow kolegyně Jady Pinkett Smithové (48), obě herečky se rozhodly veřejně ocenit služby zdravotní sestry April Buencaminové. Ta je v takzvané první linii, protože denně přichází v nemocnici do styku s pacienty nakaženými covidem-19.

Zdravotní sestra nejprve mluvila s oběma hollywoodskými hvězdami o své náročné práci ve zdravotnickém zařízení, načež dala Sandra Bullocková prostor svému mladšímu dítku. „Děkujeme, April, za všechno, co pro všechny děláš,“ poděkovala z klína své adoptivní maminky malá Laila. Tu si Sandra Bullocková osvojila v roce 2015, když byly afroamerické holčičce tři roky. A pokud se v tu chvíli zdálo, že už situace nemůže být dojemnější, vytasila esa z rukávu Jada Pinkett Smithová.  

Ta se totiž rozhodla věnovat v přepočtu přes milion a čtvrt korun českých z Rodinné nadace Jady a Willa Smithových na účet nemocnice, v níž zdravotní sestra pracuje. A to stále nebylo všechno. Až bude možné cestovat, sestřička April bude moct za peníze herečky a jejího slavnějšího manžela vycestovat na velkolepou dovolenou, kterou jí i celé rodině herecký pár zaplatí. V tu chvíli už zdravotnice definitivně propukla v dojatý pláč.

Fotogalerie
45 fotografií