Fanoušci nad zpěvačkou hitu Hello slintali blahem a gratulovali jí ke štíhlému vosímu pasu. Přesto se mnohým její překvapivá proměna z baculky na bohyni přehlídkových mol nepozdávala. Přirozeným způsobem, tedy dietou a pravidelným cvičením, dosáhnete kýžených výsledků, ale ne pokud jste dřív měli velkou nadváhu, poukazují skeptičtí fanoušci.

„Jako pardon, ale to budeme předstírat, že se toho Adele domákla bez pomoci operace?“ ptá se jedna fanynka. „Čtu si, jak všichni chválí její výsledek, ale já se upřímně obávám, že jde o drastické zhubnutí. Je vysoce pravděpodobné, že prodělala bariatrickou operaci, což by mohlo vysvětlit náhlé zhubnutí, ale i takový zákrok jde ruku v ruce se spoustou dlouhodobých následků,“ myslí si jiná. Mezi bariatrické operace spadá například plikace nebo bandáž žaludku.

K její váze a celkovému vzhledu se vyjádřil přední americký plastický chirurg hollywoodských hvězd, doktor Ramtin Kassir, který se domnívá, že zpěvačka pravděpodobně prodělala i estetické zákroky. „Nedivil bych se, kdyby si k výrazné tváři nechala trochu dopomoct,“ řekl pro magazín Page Six a dodal, že v její vyhlazené tváři vidí známky po botoxu.

Někteří fanoušci ale s výběrem operace před zdravým životním stylem problém nemají a zpěvačce tak jako tak gratulují k novému vzhledu: „Po operaci na redukci váhy vypadá fakt dobře!“ napsal jeden obdivovatel.

Adele svou novou postavou málem zbořila internet. Stala se tématem číslo jedna na twitteru a její fotografie na instagramu získala téměř 9 milionů srdíček.  Šokující proměna byla dárek fanouškům k jejím 32. narozeninám. „Děkuji za blahopřání k narozeninám. Doufám, že v téhle šílené době zůstanete všichni v bezpečí a rozumní. Chtěla bych poděkovat všem našim pracovníkům v první linii, kteří nás drží v bezpečí, a riskují přitom své životy! Jste našimi skutečnými anděly…,“ vzkázala na sociálních sítích.

Fotogalerie
35 fotografií