Jak je vidět, ani taková hvězda, jako je Sandra Bullock, se nevyhýbá estetické medicíně. Bohužel to s ní však tentokrát notně přehnala. Její dokonale vyžehlený obličej, s nímž měla podle všeho zatěžko vůbec pohnout, aby se usmála, vypadal vskutku strašidelně jako nějaká gumová maska. Herečka si kvůli kdovíjakým úpravám málem ani nebyla podobná a její sympaticky ostré rysy prostě… zmizely.

Není to přitom ještě tak dávno, kdy tahle oscarová herečka platila za ženu, které se stáří buďto vyhýbá, anebo je k ní milosrdné, zdálo se, že přibývající roky bere s grácií. Během velice krátké doby to však napravila a nechala si vpravit do obličeje tolik botoxu, že sotva dokáže zvednout obočí. O jejích nedávno přifouknutých rtech nemluvě. Je to škoda, protože takhle už krásku z komedie Zatímco jsi spal nebo sci-fi Demolition Man skutečně nepřipomíná…

Matka dvou adoptivních dětí Louise (8) a Laily (6) teď zazáří v napínavém postapokalyptickém thrilleru Bird Box  z produkce Netflix po boku Johna Malkoviche (64) a Sarah Paulson (43). Vzhledem k tomu, že se děj snímku točí kolem entity, která zničila lidstvo, a kdo ji spatří, má tendence spáchat sebevraždu, bude mít většinu filmu přes obličej uvázaný šátek. Naštěstí.

Video
Video se připravuje ...

Sandra Bullock v The Ellen Show Youtube.com

Fotogalerie
29 fotografií