O konci dvouletého vztahu modelkya hvězdičky ze seriálu Prolhané krásky jako první informoval magazín People. Podle důvěrného zdroje se Cara rozešla s Ashley ještě v dubnu. Počátek karantény děvčata trávila společně, stísněná domácnost ovšem umocnila dlouhotrvající neshody a Delevingneová to ukončila. Nyní přebývá u herečky Margaret Qualleyové (25), její sestry Rainey (30) a modelky Kaii Gerberové (18).

„Cara a Ashley měly své zdary a nezdary, ale teď je jejich vztahu konec,“ řekl magazínu zdroj. V srpnu loňského roku se rozšířilo, že se dvojice tajně vzala v Las Vegas. „Byly si naprosto jisté tím, co chtějí udělat, a také tím, co pro sebe znamenají. Když si vzájemně řekly ano a políbily se, měly na tvářích ty největší úsměvy,“ popsal tehdy průběh veselky britskému magazínu The Sun majitel kapličky Michael Kelly. 

Pokud je to pravda, čeká je rozvod a je jen na nich, zda bude rychlý, nebo zdlouhavý a bolestný. Ani jedna ale sňatek dodnes nepotvrdila. Dívky spolu začaly chodit v roce 2018, vztah ovšem oznámily veřejnosti až o rok později romantickým a trochu uslintaným videem.

Fotogalerie
24 fotografií