Přední členové britské královské rodiny jsou proslulí tím, že působí klidně a důstojně za každých okolností. Příkladem jim šla zesnulá královna Alžběta, která se celý život držela mantry: „Nikdy si nestěžujte, nikdy nevysvětlujte“, kterou poměrně úspěšně vštěpovala své rodině.

A zatímco princ William s manželkou Kate se tohoto pravidla úspěšně drží, princ Harry s manželkou Meghan Markleovou se od něj zcela distancovali. „Velmi zřídka si stěžují, a když to dělají, je to vždy odměřené,“ prozradil britskému Expressu Tom Quinn, který zároveň popsal i to, jak spory mezi Williamem a Kate vypadají.

„Není to dokonalé manželství. Mají úžasné hádky,“ popsal a vysvětlil, že ve chvíli, kdy po sobě jiní už házejí třeba vázy, Kate s Williamem sáhnou po polštářích. „Vždy je to pod kontrolou,“ vysvětlil a dodal, že jejich hádky neeskalují a boj se nestává horším a hlasitějším.

Jeho mladší bratr s manželkou Meghan jsou ale docela jiného ražení. „Když se Harry a Meghan hádají, pustí se do toho ve velkém stylu,“ prozradil.

Život v Británii pod drobnohledem veřejnosti se manželům nelíbil, odstěhovali se tedy do Ameriky a začínají se objevovat i zprávy o jejich rozchodu. V poslední době se jim totiž příliš nedaří, mají za sebou několik neúspěšných obchodů a možných finančních ztrát. Za jejich neúspěch se považuje zrušení obrovské smlouvy se společností Spotify a zjevné klopýtnutí nad dohodou s Netflixem. 

Video
Video se připravuje ...

Usmiřovací cesta Harryho a Meghan: 15 minut s Charlesem a strach z Williama? Profimedia.cz

Fotogalerie
46 fotografií