Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Beckhamovi vs. Meghan s Harrym: Běsný David a konec přátelství

/
  • Přátelství mezi Harrym a Meghan a Beckhamovými je minulostí.
    30. července 2023 ● 09:03

    Jedním slovem Beckxit! Tak britská média titulují konec velkého přátelství, které pojilo dva z nejsledovanějších párů světového showbyznysu a smetánky – Davida a Victorii Beckhamovy s princem Harrym a jeho ženou Meghan Markle. Nyní má však být po všem! Konec je prý hořký a kvůli okolnostem údajně exfotbalista běsnil.

  • 1.

    Nepozváni na svatbu

    Že vztahy mezi dvěma top manželskými páry ochabují, je patrno už pár měsíců. Zatímco Beckhamovi byli mezi těmi nejvybranějšími svatebními hosty, když si princ Harry před pěti lety bral americkou herečku Meghan Markleovou, královští odrodilci pozvánku na loňskou svatbu Beckhamovic syna  Brooklyna nedostali.

  • 2.

    Messiho debut bez Harryho

    Nebyli ani na fotbalové události roku, když na trávník za Beckhamův miamský klub poprvé vyběhla nová a superhvězdná posila Lionel Messi. Na VIP tribuně vedle Kim Kardashian nebo Sereny Williams, která také byla na královské svatbě, chyběli. Co se stalo?

  • 3.

    Harryho obvinění a běsný David

    Příčinou, kterou skloňují britská média, měl být telefonát Harryho s Davidem Beckhamem, v němž ho z titulů svlečený princ měl obvinit z vynášení pikantních a soukromých informací na veřejnost. Tato konfrontace prý Beckhama vytočila doběla a Harrymu prý nyní nemůže přijít na jméno.

  • 4.

    Tajné randění a podpora

    Byli to přitom Beckhamovi, kteří dvojici podporovali, když se Meghan přestěhovala do Británie. Ačkoli David a Harry se v minulosti při nejrůznějších společenských událostech potkávali, blízcí si začali být, když se Harry začal tajně stýkat s Meghan. Byla to právě členka Davidova mediálního týmu a herečka Izzy Mayová, která je blízkou kamarádkou Markuse Andersona, přítele Meghan Markle, který páru v tajných dostaveníčkách pomáhal.

  • 5.

    Slavní se odvracejí

    Po řadě skandálů a třaskavých prohlášeních, které Meghan a Harry spustili jen krátce poté, co se (prozatím) definitivně odstěhovali do USA a spálili většinu mostů s královskou rodinou, se od páru odvrátili také George a Amal Clooneyovi.

     

     

    Tak i Katy Perry s Orlandem Bloomem, kteří se nyní spíše přimkli k Harrymu otci, králi Karlu III. Katy byla dokonce jednou z hlavních hvězd korunovačního koncertu pro krále. 

  • 6.

    Zbyla jen Oprah

    Zdá se, že bývalým Sussexovcům zbyla už jen vlivná moderátorka Oprah Winfreyová, která s nimi ony skandální rozhovory vedla.

  • 7.

    Nervy hojí v luxusu

    David a Victoria Beckhamovi si nyní tiší pocuchané nervy na své 150milionové jachtě, kterou zakotvili nedaleko Miami.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

ivana kollerova:

(05. 08. 2023 16:35)

Megera z Makrel: Presne tak!!!

(31. 07. 2023 17:32)

Megera z Makrel: Ako keby mal Beckham potrebne kydat nieco na podpapucnika a jeho HÉREČKU….

(31. 07. 2023 17:32)

Milla: Vo co de?

(30. 07. 2023 21:22)

Milla: Když něčemu nerozumím je lepší se neblamovat.

(30. 07. 2023 21:20)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy