Finanční problémy, stres a potíže udělat si znovu jméno… Na vévodkyni Meghan Markleovou toho bylo v poslední době dost. Řadu problémů by jí ale mohl pomoci vyřešit její nový plán!

Jak informoval britský list The Mail on Sunday, Meghan se potají vrátila na sociální síť Instagram. Právě tady se kdysi seznámila s princem Harrym (38)… Svůj účet ale později kvůli královské rodině smazala. S Harrym si po svatbě založili společný pod názvem @sussexroyal, na němž informovali o svých oficiálních aktivitách. Po jejich odchodu ze služeb monarchie v roce 2020 ovšem smazali i ten. V té době měl skoro 9,5 milionu sledujících.

Rodina zrzavého prince aktuálně bojuje s finančními problémy, ale Meghan moc dobře ví, kolik peněz se na sítích dá vydělat. Podle zdrojů z jejího okolí už proto dlouho plánovala návrat! „Mluví o tom všichni v Hollywoodu. Meghan se nikdy netajila tím, že se tam chce vrátit,“ uvedl jeden z nich.

Nyní se na síti objevil záhadný účet pod jménem @meghan, jehož profilovou fotku zdobí růžové pivoňky. Profil zatím nezveřejnil jediný příspěvek, už nyní ho ale sleduje přes 87,8 tisíc lidí. Podle zdrojů blízkých vévodkyni za ním má stát právě Meghan Markleová!

„Ano, to je ona. Očekávejte brzo velké prohlášení. Vrací se zpátky,“ říká jeden ze zdrojů. Podle expertů by si za jediný partnerský příspěvek mohla přijít i na miliony dolarů…

Video
Video se připravuje ...

Forejt o novém dokumentu Netflixu o Harrym a Meghan: Ničí rodinná pouta na generaci dopředu. Petr Macek

Fotogalerie
107 fotografií