Princ Harry, co žije s chotí Meghan (42) a dětmi Archiem (4) a Lilibet (2) v Americe, se stále snaží nějak prosadit. Spolupracuje s různými organizacemi a především dává důraz na osvětu o duševním zdraví. Snad proto se také spojil s projektem BetterUp, na jejichž webu má i profil s osudnou fotkou, kde si skoro není ani podobný.

Pořád je sice rusovlasý, ale kadeře má o poznání tmavší než ve skutečnosti. Snad aby ladil do páru k černovlasé Meghan. Navíc, jako kdyby měl náhle vlasů daleko víc. Hned se tak začalo spekulovat, čím to může být. Nechal si princ vlasy nastřelit? Když si pořád stěžuje, že ve své rodině byl jen »náhradník«, nějaké ty náhradní vlasy ho už jistě nerozhodí. Všichni ale spíše shodují na tom, že to bude fotomontáž a někdo mu kštici, kterou mu život už trochu vyplenil, zkrátka dodělal a vylepšil v počítači.

A nedávno vyvstala otázka, jestli je něco pravdy alespoň v textu, který falešnou fotku doprovází, nebo ani to ne. Na webu Betterup.com je u jeho jména napsaná funkce Chief impact officer, což je jedna z vrcholových pozic ve firmě. Podléhat by měl princ už jen generálnímu řediteli. Jenže text pod tím je spíše životopisem Harryho a zmiňuje i jeho organizaci Archewell. Z většiny je to ale jen omáčka, která vlastně vůbec nevysvětluje, jaká je skutečná podstata jeho práce v organizaci. 

„Princ Harry, vévoda ze Sussexu, je humanitární pracovník, vojenský veterán, zastánce duševního zdraví a ochránce životního prostředí,“ stojí v popisu. Vzletné, ale nic nám to neřekne.

A jeden z Harryho kolegů už se dokonce anonymně ozval a Daily Mailu sdělil, že netuší, co Harry vlastně společnosti přináší. Na otázku, jaké jsou jeho denní povinnosti, odpověděl: „Z toho, co vidím, bych řekl, že absolutně nic.“ Tak, jak je to - falešná fotka i lživý text? To už zní trochu podezřele.

 

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
105 fotografií