Kluci se oba objevili v seriálu Ulice, přičemž Ondřej Havel tam coby mladý Hložánek září i v současnosti. Společně také uváděli několik pořadů v rádiu i v televizi a samozřejmě jsou jednou z dvojic, co uvádí nováckou Snídani.

Zdá se, že společné projekty je zatím nerozkmotřily ani v osobním životě, pořád jsou parťáci, což dokazuje i fakt, že když se nyní Ondřej Havel žene »do chomoutu«, Mádr mu u toho vesele asistuje. A dokonce to byl právě on, kdo první fotky ze sobotní svatby zveřejnil na instagramu. Přitom ženich s nevěstou zatím svůj velký den tají. Johan jim to ale propálil.

„Já celej dnešek brečím,“ připsal Mádr k trojici fotek - na jedné je vidět přímo moment z obřadu, kdy si Havel a jeho vyvolená, blonďatá moderátorka Bára Dvorská, říkají »ano«. Na druhé už je to společná fotka ženicha a jeho kamaráda, na třetí přiblížený záběr na prstýnek. Jak bylo i z toho mála vidět, ženich zvolil světlý oblek, nevěsta oblékla krásné šaty se spadlými rameny a doplnila je dlouhým závojem. Obřad probíhal v přírodě.

Společnost jim dělala rodina a nejbližší přátelé, dokonce nechyběla ani moderátorka Bára Šimková. Přišel i Roman Staša, tedy až poté, co odmoderoval Víkendovou Snídani.

Novomanželé Havel a Dvorská se zasnoubili před čtyřmi měsíci během dovolené v Austrálii. To tedy veselku stihli nachystat docela rychle!

„Tak se nám oženil! Moc gratulujeme i jeho krásné manželce Báře Dvorské. Ondrovi kolegové ze Snídaně Johan Mádr a Bára Šimková prozradí více už v pondělním vysílání, tak si to nenechte ujít!“ pogratulovala už i Snídaně na svém oficiálním profilu.

Fotogalerie
51 fotografií