Blog měla Meghan v letech 2014– 2017, později jeho psaní musela upustit, protože když poznala Harryho a pomalu se začala zapojovat do královské rodiny, vypadalo by asi trochu divně, kdyby zveřejňovala informace o svém osobním životě.

The Tig se věnoval různým tématům a fanoušci si ho oblíbili i díky Meghaninu sympatickému a angažovanému stylu psaní. Když před zásnubami s Harrym musela blog uzavřít, jistě to pro ni bylo těžké.

Pak se s manželem a dětmi přestěhovali do Ameriky a od královské rodiny a jejích tradic se odstřihli. Skoro každý tak trochu čekal, že herečka blog znovu rozjede. Velkou indicíí v tomto směru byly i nedávné zprávy o tom, že si Meghan nechala název The Tig dokonce patentovat – požádala o ochrannou známku. A úřady jí zřejmě daly zelenou.

Svatba Kate i ošklivé návyky

Markleová se vypisovala z řady záležitostí. Ačkoliv tvrdila, že se nikdy před seznámením s Harrym o královskou rodinu nezajímala, její vlastní slova to vyvrací. Na blogu se totiž docela dost věnovala svatbě prince Williama (41) a princezny Kate (41), a dokonce sama uvedla, že když vyrůstala, snila o tom, že se jednou sama stane princeznou. Jenže prý tou sinou a mocnou, nikoliv zamilovanou Popelkou, k níž se mnoho holčiček upíná. „A některým dospělým ženám tahle dětská fantazie zůstává. Jen se podívejte na pompu a všechny okolnosti kolem královské svatby. A ty nekonečné debaty o princezna Kate,“ podivovala se tehdy brunetka, aby seo pár let později ocitla ve stejné situaci. 

Jenže moc princeznovsky se nechovala, a když slavila 33. narozeniny, pořídila dost odvážnou fotku, kde toho na sobě moc neměla. Vysvětlovala to tím, že se před publikem obnažuje především po duševní stránce. A skutečně prozradila zajímavé detaily o svém mládí, třeba to, že si dříve moc nevěřila.

„Má dvacátá léta byla krutá – neustálý boj se sebou samou, soudila jsem se za svou váhu, svůj styl, svou touhu být stejně tak akční/chytrá / nebo vlastně jakákoli jako všichni ostatní.“

Jindy se zase fanouškům svěřila s tím, že by se ráda zbavila svých zlozvyků.Jaká byla její předsevzetí? „Uběhni maraton. Přestaň si kousat nehty. Nenadávej. Znovu se nauč francouzsky,“ dala si za úkol, ale zároveň přiznávala, že se jí v těchto směrech moc nedaří. „A když dojde na kousání nehtů? No, pořád se to stává, když mám stresující den nebo sedím v letadle, co má turbulence. Je to tak nevhodné pro dámu... Ale koneckonců, to i to nadávání. Sakra,“ napsala na The Tig jen pár měsíců před seznámením s Harrym. Těžko říct, jestli se zlozvyku zbavila, nebo se známý zrzek s takovým detailem zkrátka smířil. 

Video
Video se připravuje ...

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Fotogalerie
57 fotografií