Byla to velká sláva, když televize Nova na začátku roku oznamovala, že ulovila drsného šéfkuchaře a skvělého moderátora do Pohlreichova souboje restaurací.

Zazvonil zvonec

„Tentokrát se bude vybírat z těch nejlepších restaurací. Diváci spolu s tvůrci pomáhali s výběrem těch nejlepších podniků, které v České republice máme,“ hlásila stanice. Stačila jedna sezona, zazvonil zvonec a formátu je konec. Sledovanost pořadu neustále klesala od nadějných 657 tisíc při premiéře až k hranici 370 tisíc diváků a to je pro Novu v hlavním vysílacím čase málo...

„Přeplatili ho a bude se vracet na Primu. Vypadá to na obnovení formátu Ano, šéfe!, protože stav mnoha restaurací po covidu je tragický,“ svěřil Blesku zdroj z televize Prima. Vyloučen ale zatím není ani další formát typu domácího vaření à la Rozpal to, šéfe!. „Teď se ještě ladí smlouva a další formality,“ dodal náš zdroj s tím, že vše bude dotaženo do konce prázdnin, aby Pohlreich mohl začít natáčet.

Chtěl skončit

Pohlreich během televizní kariéry několikrát ohlásil, že v médiích končí. „Už jsem unavenej, dal jsem tomu maximum. A ty hospody stále dělají jeden sek za druhým,“ tvrdil. Nakonec z televizních obrazovek nikdy neodešel.

Video
Video se připravuje ...

Zásadní rozpor v manželství Zdeňka Pohlreicha: Kvůli covidu Kisa Císařová

Fotogalerie
27 fotografií