Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markleová se na korunovaci svého tchána neobjevila, protože prý musela zrovna zůstat doma se synem. Ten totiž slavil v den korunovace své 4. narozeniny a v plánu byla oslava...

Podle některých vtipálků šlo ale jen o výmluvy a vévodkyně ve skutečnosti na ceremoniálu byla. V pečlivém přestrojení! Po internetu začaly kolovat fotky staršího pána, jenž má být údajně ve skutečnosti Meghan v kostýmu. „Meghan, nás neoblafneš!“ žertují lidé na sítích.

Oním pánem, který zaujal oči fanoušků s velkou představivostí, je ale ve skutečnosti dobře známá osoba, a o Meghan tak skutečně jít nemůže. Mužem na fotkách je sir Karl Jenkins (79) – slavný hudební skladatel, jehož hudba dokonce zazněla přímo během korunovace.

Camilly do zásoby?

Některé zase pobavil fakt, že dámy, které během obřadu doprovázely královnu Camillu (75) – její sestra Annabel Elliotová (74) a blízká přítelkyně Fiona Petty-Fitzmauricová (68), markýza z Lansdowne – působily skoro jako její dvojnice. Vzal snad palác raději dvě do zásoby, kdyby náhodou?

Video
Video se připravuje ...

William slíbil králi věrnost, pak svého otce políbil AFP/Profimedia

Fotogalerie
83 fotografií