Manželé Harry a Meghan ve středu na stránkách své nadace Archewell zveřejnili nové video, na němž společně gratulují vybraným mladým inovátorům a aktivistům k ocenění za jejich činnost. 

Video zachycuje manžele bok po boku na polstrované lavičce na zahradě, jak postupně telefonují několika mladým lidem. Ačkoli by se na první pohled mohlo zdát, že klip teorie o rozchodu spolehlivě rozprašuje, skutečnost je odlišná! Záběry totiž detailně prozkoumala expertka na řeč těla Judi Jamesová a vyčetla z nich spoustu zajímavých věcí. 

Přehnané úsměvy a submisivní Harry

„Meghan a Harry se tváří nadšeně, jako rodiče, kterým právě poprvé zavolalo jejich dítě z koleje na vysoké,“ uvedla pro Mirror. Reakce jsou podle ní poněkud přehnané – manželé se zřejmě snažili, aby byla pozornost hlavně na mladých inovátorech. 

Harry i Meghan sedí blízko u sebe s telefonem mezi nimi a polohu těla změní hned několikrát. „Harry postupně přejde z poněkud submisivní polohy do více asertivní,“ zhodnotila. Když přijde na přetřes psychické zdraví, princ zvážní a dá najevo vážné zaujetí. 

Známky napětí

„Když Harry mluví, několikrát se podívá na Meghan, ale její reakci nevidíme. Nijak se jeden druhého nedotýkají a klip nezachycuje ani žádné pohledy, které by si vyměnili. V jednu chvíli Meghan zvedne oči od telefonu a podívá se nahoru, ale než se její pohled střetne s Harryho očima, zase uhne dolů,“ povšimla si Jamesová. Po žádných známkách zamilovanosti či lásky ani vidu, ani slechu. 

„Jsou tam jisté náznaky možného napětí. Když se Meghan směje, z profilu je vidět, jak jí pracují svaly ve tváři a v čelisti. Harry se zase jednou rukou přidržuje opěradla,“ zhodnotila expertka a popsala, co ji zaujalo. Jestli se tedy manželé pokusili přehnanými úsměvy rozprášit drby o problémech, tentokrát se jim to úplně nepovedlo! 

Video
Video se připravuje ...

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters

Fotogalerie
61 fotografií