Přestože v době, kdy byla známá maximálně tak ze seriálu Kravaťáci, o ni takový zájem široké veřejnosti nepanoval, nyní se musí mít Meghan Markleová daleko více na pozoru. S manželem princem Harrym (38) a tchánem, kterým není nikdo menší nežli právě korunovaný král Karel III., musí dbát o své bezpečí. A vlastně i o bezpečí svých dvou ratolestí. Najala si proto teď elitního bodyguarda.

V tajemném muži v pozadí, co ve stínu za Meghan a dvěma kamarády kráčel poblíž jejího domu za 14 milionů liber (376 milionů korun) v Montecitu v Kalifornii, ale poznali milovníci celebrit známou tvář. Tento muž byl totiž v minulosti zaměstnán u Kim Kardashianové, slavné podnikatelky a influencerky. Pro hvězdu reality show Držte krok s Kardashiany pracoval v roce 2016.

Další z Kiminých bývalých bodyguardů Steve Stanulis (51) podle deníku The Sun na jeho adresu (i adresu podobných osobních strážců) uvedl: „Jsou to chlapi, kteří pocházejí z malé skupiny elitních bodyguardů, ať už z policejního, nebo vojenského prostředí. A když je to chlap dost dobrý na to, aby pracoval pro hvězdy s vysokým profilem, je více vyhledávaný. Nejen pro ochranu, ale také pro vliv. Vypadá to dobře.“

Video
Video se připravuje ...

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho. Videohub

Podle Stanulise, jenž nyní pracuje jako filmař a producent, je jasné, že Harry a Meghan jsou stejně jako Kim celosvětově proslulí... A přece více než zranitelní. Tím spíš, že v minulosti rodiče malého Archieho (4) a jeho mladší sestřičky Lilibet (necelé 2 roky) využívali služeb britské ochranky. O svou ochranku financovanou z peněz daňových poplatníků však přišli v roce 2020, kdy se vévoda a vévodkyně ze Sussexu rozhodli k „Megxitu“.

Po přesunu za velkou louži pak začali využívat služeb soukromých osobních bodyguardů, z nichž ti nejlepší z nejlepších si prý si mohou účtovat až 1500 liber (40,2 tisíc korun) za pouhý jeden jediný den ve službě. Harry s Meghan ale prozatím neměli na osobní ochranku moc štěstí, v USA jich vyměnili již několik. Podobně jako chůvy. Nikdo pro ně, jak se zdá, není dost dobrý... Budou mít snad alespoň nyní štěstí na zaměstnance?

Fotogalerie
62 fotografií