Veronika je celý život velmi hubená a leckdy jí z šatů trčí její kostnaté ruce, ale rozhodně to není tím, že by byla mentálně nemocná, nebo držela šílené diety. 

V rodině jsme všichni hubení a navíc mám alergie na různé potraviny,“ přiznala Blesku Čermáková na premiéře muzikálu The Bodyguard, kde její manžel Hynek exceluje v hlavní roli. 

Zatímco některé ženy neustále trápí kila navíc, herečka problém nemá, ale její okolí ano. 

Video
Video se připravuje ...

Krásná manželka Hynka Čermáka se ztrácí před očima! Proč je tak vyhublá? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Bodyshaming. Ať už má někdo se svým tělem trápení, či nikoliv, vždycky se najde někdo, kdo má potřebu se vyjadřovat k jeho zevnějšku. Odsuzovačně, nemístně, agresivně, netaktně, opovržlivě, …ať už se něco utrousí schválně, ze srandy nebo ze starosti, bylo by fajn se nejdřív zamyslet nad tím, jestli ten dotyčný zrovna neprochází složitým životním obdobím a že taková “nevinná” připomínka může zabolet a u někoho způsobit vážné potíže,“ napsala na sociální síť krásná brunetka. 

Rozhodně není jedinou herečkou, která se s tímhle druhem šikany setkala. Před časem se s problémem svěřila Bára Jánová (33), která je rovněž velmi štíhlá. 

Co je body shaming? 

Body shaming je fenomén, který se vyskytuje v mnoha společnostech po celém světě. Je to forma ponižování, kritiky nebo urážení jednotlivce kvůli jeho tělesnému vzhledu. Tento jev se obvykle vyskytuje v kontextu společenských standardů krásy a ideálů tělesnosti, které jsou často nereálné a diskriminující… a které se neustále proměňují.

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Fotogalerie
37 fotografií