Už po jedné sezoně tak končí pořad s názvem Archetypy, kam si Meghan zvala nejrůznější hosty a probírala s nimi společenská témata a stereotypy zaměřené převážně vůči ženám. Důvodem předčasného konce by podle důvěrného zdroje měla být nízká produktivita!

„Jsou to obyčejní podfukáři. Jednou se opiju a všechno řeknu, co se v zákulisí dělo,“ cituje jednoho z manažerů streamovací platformy Spotify server Daily Mail. „Můj hovor přes Zoom s Harrym je nejlepší historka, kterou mám,“ nechal se údajně slyšet Billy Simon, který je ve Spotify hlavou inovací podcastů. 

„Někdo by ho měl vystřelit na Slunce. Tenhle člověk mě už tak unavuje. Jenom kňučí a nic z toho,“ stěžoval si na Harryho přístup už loni.

Podcast měl od loňského srpna celkem 12 epizod a zástupci Spotify si patrně představovali větší nasazení a množství poutavého obsahu. „Vzájemně jsme se dohodli na ukončení spolupráce, na sérii jsme každopádně hrdí,“ stojí ve společném prohlášení zástupců platformy a dvojice Harry-Meghan.

Sussexové tak přicházejí o smlouvu, jejíž hodnota by se měla pohybovat kolem 15 milionů liber (asi 416,3 milionu korun). O chlebu a vodě ale jistě nezůstanou, mají také smlouvu s Netflixem na 2,2 miliardy korun…

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
48 fotografií