Malé princezně Lilibet Dianě Mountbatten-Windsorové nedorazila ani oficiální královská přání. Ne proto, že by byl Karel snad naštvaný, důvodem je, že její otec není od roku 2020 fungujícím královským členem.

Co se vlastně stalo? Král Karel III. (74) i přes spory na velký den své vnučky nezapomněl a dárek pro ni skutečně připravil. „Karel pověřil své asistenty, aby zařídili na míru vytvořený zahradní domeček podobný tomu, jaký měly královna Alžběta II. a princezna Margaret, když byly malé,“ prozradil dobře informovaný zdroj. O to smutnější mohlo být právě odmítnutí tak promyšleného dárku.

Oslava princezny Lilibet Diany proběhla v rodinném luxusním sídle v Montecitu v Kalifornii za přítomnosti nejbližších přátel slavné rodiny. Podle novinářky Jennie Bondové (72), která se specializuje na královskou rodinu, je nanejvýš pravděpodobné, že mezi nimi byla i nejedna slavná osobnost.

„Očekávala bych, že tam bude i pár celebrit a že šlo o uvolněnou, neformální párty, na které snad nechyběla ani další batolata,“ svěřila se pro časopis OK! Magazine. 

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
35 fotografií