Když Meghan Markleová navázala vztah s britským princem, bylo akutně potřeba „nalít“ do ní alespoň základní informace o anglické etiketě. Začala proto spolupracovat s Edmundem Fryem, který ji postupně učil. 

Expert na etiketu provozuje v Kalifornii speciální čajový salonek v anglickém stylu. Právě tady se před lety Meghan Markleová učila, jak správně pít čaj ve společnosti královny. „Jsem z toho zklamaný. Měli obrovskou příležitost udělat něco pro svět, ale svými výroky o Firmě ji zahodili,“ svěřil se senior pro The Sun

Podobně to prý vnímají i jeho zákazníci. Většina z nich je zklamaná a nechce o princi a vévodkyni vůbec slyšet. „Když poprvé začali mluvit o odchodu, říkali, že budou ambasadory ve světě, že budou pomáhat Společenstvu národů, zajímat se o postižené lidi. Byla to skvělá příležitost. Ale nic takového se nestalo,“ krčí posmutněle rameny.

 „Že by o nich teď tady někdo mluvil pozitivně, je nemyslitelné,“ přiznal, jak si manželé nyní stojí mezi jeho klienty. Postarší pán jen těžko skrýval, že je mu z toho smutno.

Video
Video se připravuje ...

Rusové využívají pozemky v ČR bezplatně! Evakuace Čechů ze Súdánu. Polární záře v Česku! Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters, Amatérská meteorologická společnost

Fotogalerie
143 fotografií