Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

Aneta Krejčíková před operací prsou: Všechny nahé scény!

/
  • Aneta Krejčíková se ukázala v několika odvážných scénách.
    6. června 2023 ● 05:00

    Zatímco dámy s Anetou Krejčíkovou (32), která přiznala, že si nechala upravit a zmenšit poprsí, soucitně přikyvují, pánové pláčou. Hvězda Volhy a seriálu Ulice podstoupila plastickou operaci, protože jí příliš velká prsa působila jen samé potíže. Režiséři z nich ale těžili a Aneta se nebála před kamerou svléknout. 

  • 1.

    Seriál Ulice – První svléknutí v 18 letech

    Poprvé se před kamerou osmělila ještě v době, kdy byla sotva plnoletá. Tehdy už hrála v seriálu Ulice, kde se také proslavila. Psal se rok 2009 a Aneta hrála studentku Gábinu, která má poměr s učitelem Hynkem v podání Romana Vojtka. Krejčíková odhalila své poprsí při jedné z intimních scén, co měli ve scénáři.

  • 2.

    Poupata – Striptýz v hospodě (věk: 20 let)

    Těžký život lehké dívky si Krejčíková vyzkoušela v dramatu Poupata z roku 2011. V hospodě pak svému hereckému kolegovi Josefu Láskovi předvedla parádní striptýz a odhodila veškerý stud i spodní prádlo. A nejen podprsenku. Krejčíková se zkrátka svlékla celá.

  • 3.

    Všiváci – Milenka Langmajera (věk: 23 let)

    V roce 2014 si zahrála po boku lamače ženských srdcí Jiřího Langmajera ve filmu Všiváci, kde ztvárnila jednu z jeho milenek. Jejich společné scény se tak odehrávaly hlavně v posteli. Ale chuť je mnohdy přepadla i jinde, třeba ve skladu nemocnice, kde Langmajer coby neurochirurg pracoval. Krejčíkovou svlékl donaha, a herečka se tak divákům opět ukázala, jak ji Pánbůh stvořil.

  • 4.

    Rapl – Těhotná ve vaně (věk 28: let)

    Odhalené scény měla Aneta i v kriminálním seriálu Rapl v roce 2019. Tehdy čekala na svého manžela Lupínka (Lukáš Příkazký) ve vaně. Poprvé na sobě měla bílé dlouhé tričko, a tudíž nebyla zcela nahá. V té době byla totiž už těhotná, a bylo proto nutné schovat rostoucí bříško.

     

  • 5.

    Volha – Poslední scéna před plastikou (věk: 31 let)

    Ten, kdo viděl seriál Volha, měl tak trochu poslední možnost zhlédnout Anetino poprsí v celé kráse. Seriál se natáčel v letech 2021 – 2022, tedy ještě dlouho předtím, než se herečka rozhodla pro plastickou úpravu a modelaci.

     

    Ve Volze měla lechtivé scény s hlavním hrdinou Standou Pekárkem v podání Kryštofa Hádka. Ženatý Pekárek si za půvabnou sekretářkou Květou chodil často užívat nemanželského sexu.

    Video
    Video se připravuje ...

    Anetu Krejčíkovou trápí chronické onemocnění pleti. Prozradila, jak s tím bojuje videohub

    Fotogalerie
    54 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy