K poslední společné fotografii s Týnuš Třešničkovou, vlastním jménem Kristýnou Třešňákovou, napsal ve středu ráno Ladislav Bisenius dlouhou zpověď o tom, proč jejich lásce nebylo přáno. Hlavní vinu na tom podle něj nesla Třešničková. Postěžoval si na její egocentrické chování i údajnou nevěru a zalitoval, že ji vůbec kdy poznal.

„Tři měsíce jsem jí dělal fotografa a vymýšlel program, aby jí nepadali sledující, pomohl jí přečkat těžké chvíle, a to ani neříkám, že to stálo nesmysl. Tenhle člověk má rád jenom sám sebe a strašně všechno přepočítává na peníze, myslel jsem, že ji trošku napravím (ona vlastně nenávidí lidi)," napsal rozhořčeně.

Video: Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci

Video
Video se připravuje ...

Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci Bára Horáková, Lukáš Červený

„Ten člověk mě podvedl hned při první příležitosti! Šrot! Nevím teda, s kým mě hned v neděli podvedla, ale ten člověk musel být taky strašný zoufalec, když my dva s Týnuš to neměli ani pořádně vyřešený,“ kroutil hlavou podnikatel.

Třešničková s reakcí neotálela, přičemž přiznala, že původně nechtěla rozpad vztahu a důvody ventilovat. „Je to hodný člověk, ale to, co teď předvádí, mě jen utvrdilo v tom, že jsem udělala správně. Bohužel jsem se necítila šťastná, zkoušeli jsme to stále dát dohromady, ale srdci neporučíš,“ vysvětlila fanouškům na instagramu svou stranu mince, než se odmlčela. 

Pak ale připustila, že je z těch slov plných zloby hodně překvapená. "Chtěl vztah stále udržovat, i když z mé strany tam už nic nebylo. Vystěhovala jsem ho ze svého bytu a řekla, že už se nechci vidět. Poté začal dělat tohle divadlo," řekla blogerka webu Super.cz.

VIDEO: Útok na Trávníčka řeší policie! A Janda se drsně obul do Csákové a dalších

Video
Video se připravuje ...

Útok na Trávníčka řeší policie! A Janda se drsně obul do Csákové a dalších Blesk

Fotogalerie
60 fotografií