Bývalí manželé Tina a Separ se dušovali, že za rozpadem jejich manželství nestál nikdo třetí. A když se pak na sociální síti začal ukazovat Michael Kmeť s vnadnou tanečnicí Cynthií, kterou s rapperem prý pojí dlouholeté přátelství, fanoušci měli jasno. Kráska totiž na jejich společnou fotku zareagovala všeříkajícím emotikonem ve tvaru srdíčka, což vyvolalo diskusi. „Pokud tě Separ vyměnil za Tinu, tak se může stydět,“ reagovala například jedna šokovaná fanynka. „Vůbec nechápu, odkud se ví, kdo se s kým rozešel a kdo s kým chodí. Hned se vyvozují závěry jako u věštkyně,“ reagoval dotčeně rapper, co si v minulém roce prošel kromě rozvodu také rakovinou a koronavirem.

Na tom, že se s bývalou moderátorkou SuperStar rozejdou, se prý vzájemně dohodli – přes SMSky. Ve vztahu ostatně oba už delší dobu pociťovali nespokojenost. „Jednoho dne mi od Tiny přišla dlouhá zpráva, že jestli to má vůbec smysl. A já jsem se ani nesnažil na to reagovat jinak, věděl jsem, že už je to za námi,“ popisoval pro slovenský deník Topky.sk.

Tím dal všem jasně najevo, že pověstné kopačky dostal on, a blonďatá Cynthia, co předtím nafotila rapperovu kolekci oblečení, například plavek, a rovněž i účinkovala v jeho klipu, v tom roli vůbec nehrála. Jenže jak se nyní ukazuje, Separ a Cynthia si teď spolu užívají v Zanzibaru!

VIDEO: Slovenský rapper zbil fanouška na koncertě! Co se stalo?  

Video
Video se připravuje ...

Slovenský rapper zbil fanouška na koncertě! Co se stalo? Redakce Blesk

Kmeť se tam navíc přesunul z Dubaje, kde trávil rodinnou dovolenou s Tinou a dětmi, tedy s jejich společnou dcerkou Tiou Lilianou (6) a se synem Leonardem (8), který vzešel z Tinina předchozího vztahu s fotbalistou Richardem Lásikem (28).

Negativní reakce ale na sebe nenechaly dlouho čekat, a tak se Cynthia, znechucená všemi negativně mířenými komentáři, rozhodla uvést celou věc na pravou míru. „ANO, byla jsem pozvaná na Zanzibar. Na nic si nehraju a rozhodně se netvářím, že jsem tu sama, v nějakém vedlejším pokoji, či co za nesmysly si někteří povymýšleli,“ zlobila se na instagramu.

„Co je špatného na tom, když přijmeš takové pozvání od někoho, koho máš ráda a s kým ti je dobře? Kdyby tebe někdo takový teď pozval, řekneš ne? Chtěl jet na Zanzibar a nechtěl jet sám, tak zavolal mně. No a jsme tady. To je celé. Když spolu trávíme čas, musíme tomu dát nějaký status vztahu?“ nechápala.

Zároveň také zdůraznila, že by si dovolenou v exotickém ráji klidně mohla zaplatit sama. Jenže nezaplatila… „Uměla bych si dovolenou zafinancovat i sama, i když možná ne až v takovém standardu, jako to umí zabezpečit Separ, ale to nic nemění na tom, že jsem soběstačná,“ tvrdí Cynthia skálopevně. Separ je podle ní „normální člověk a možná byste se až divili, jak moc. Je mi tu s ním dobře,“ dodala na závěr.

VIDEO: Slovenskému rapperovi hrozí 10 let za mřížemi

Fotogalerie
45 fotografií