Každá nastávající maminka si chce zdokumentovat chvíle, kdy jí roste pod srdcem nový život. Například zpěvačka a členka komického tria 3v1 Martina Pártlová (41) se na svém instagramu svěřila, že ona osobně fotky s těhotenským bříškem původně vůbec nechtěla a neměla je v plánu, „ale asi by mě to jednou mrzelo“ – a tak se nakonec před objektiv přece jenom postavila. Ani u půvabné Lilie tomu není jinak. Přestože je v jiném stavu již potřetí – s Janečkem má dcerku Isabelu (2,5) a z předchozího vztahu synka Lea (7), každé těhotenství je pro ni dar, a tak i tentokrát dala vzniknout půvabným snímkům.

Na svém instagramu se Lilia dokonce pochlubila krátkým videem, na kterém bylo vidět, jak fotky vznikají. V jeden moment byla stylizovaná málem do mexické malířky Fridy Kahlo, v modré halence zavázané na uzel nad pupíkem, aby jeho oblý tvar pořádně vyniknul, a s růžovými květinami z tvorby Nikoly Kalíkové ve vlasech. Na další záběr si lehla na zem a intimní partie si nechala zakrýt rozkvetlými květy, což ve výsledku nepůsobilo nijak eroticky, ale neskutečně něžně. Jinde zase pózuje docela „obyčejně“, s rukama na bříšku v ochranitelském gestu, které je tak důvěrně známé každé nastávající mamince, a ve volných šatech. Lilii to pokaždé vždy velice sluší a není pochyb, že jí těhotenství i napotřetí velice svědčí.

VIDEO: Lilia Khousnoutdinova: Žena je bohyní, když má odvahu být svá

Video
Video se připravuje ...

Lilia Khousnoutdinova: Žena je bohyní, když má odvahu být svá Adam Balažovič/BPŽ

Mimochodem, ani pro jejího partnera nebude miminko v rodině žádnou novinkou. Kromě dcerky s Lilií má ještě tři další tři potomky. Dvě starší dcery Viktorie (13) a Amálie (12) pocházejí z prvního manželství s paní Michaelou. Tuto dámu poznal ještě během let studií, a má u ní tedy stoprocentní jistotu, že v jejím případě šlo o opravdovou lásku, nikoli kalkul - dnes je z něj totiž miliardář, matematik, pedagog, bojovník proti korupci a mecenáš.

Kromě dvou dívek má Janeček ještě syna Karla Yanise (5), jenž vzešel z jeho druhého sňatku s matematičkou tunisko-francouzského původu Mariem Mhadhbi (36). S tou se pak složitě rozváděl, Janeček do médií chrlil množství šokujících a nechutných detailů jejich toxického vztahu a soud mu nakonec přiklepl svobodu až v květnu loňského roku. Nyní plánuje veselku se svou Lilií, kvůli které pověsil na hřebíček i dříve avizovanou bigamii.

VIDEO: Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Cesta za magickými zážitky

Fotogalerie
82 fotografií