Plavovláska s výrazným hlasem a skvělým smyslem pro humor se před časem fanouškům svěřila s tím, že je v jiném stavu. S detaily ohledně miminka šetřila a pohlaví děťátka, co nosí pod srdcem, chtěla oznámit světu sama.

Nyní už zřejmě uzrál ten správný čas, jelikož Pártlová na instagramu ukázala fotku, na níž drží před sebou roztomilé růžové bodýčko s již legendární hláškou „Bude p**el“ a rovnou má pod ní vystavené i drobounské červené botičky, připomínající kecky či známé conversky.

Je tak nad slunce jasné, že Martina se už těší na holčičku. Růžová sice v jejím šatníku chybět nebude, ale podle všeho to rozhodně nebude žádná typická princeznička, ale malá sportovkyně a holka do nepohody - tedy alespoň tak to vyznívá z úboru, co už má pro ni maminka nachystaný.

VIDEO: Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora!

Video
Video se připravuje ...

Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora! Petr Macek, Lukáš Červený

„Jsem zvědavá, jak to uhlídáme, děvuchy,“ napsala k příspěvku nastávající maminka, a oslovila tak své dvě kolegyně a kamarádky z 3v1. Přece jen ty už jsou trochu napřed, a zatímco Veronika Arichteva(34) má synka Luku (bude mu 6 měsíců), Nikol Śtíbrová (34) zase kromě synka Mathiase (3,5) čeká další přírůstek a podle všeho dalšího 'chlapa'.

„Nesmíme ty naše děti spustit z vočí minimálně do 30... to by mohl bejt prů*er,“ smála se tomu Martina, jejíž dceruška tak bude podle jejích slov »růže mezi trním«.

Přitom ještě nedávno zmátla fanoušky jistou poznámkou, kdy o miminku mluvila v mužském rodě. Všichni už tak čekali modrou barvu, ale zpěvačka, co vystupovala v soutěži X Factor a zazářila i v muzikálech Kapka medu pro Verunku či Královna Kapeska, všechny zase překvapila. Každopádně to nic nemění na tom, že se s mladším partnerem Josefem Vařekou (27) jistě už na potomka moc těší. 

VIDEO: Martina Pártlová má na chlapy zvláštní požadavek! A přitom je to jejich největší slabost

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová má na chlapy zvláštní požadavek! A přitom je to jejich největší slabost Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií