Uběhl týden od šokujícího rozhovoru s Oprah Winfreyovou (67), přesto vévodové ze Sussexu zůstávají nejdiskutovanějším tématem hned po koronavirové pandemii. Zhrzená Samantha Markleová se na jejich účet vyjádřila několikrát, většinou reagovala přímo na to, co dvojice vypustila do éteru. Nyní ale přichází s varováním – nezačnou-li napravovat napáchané škody, ocitne se jejich manželství v troskách.

Jestliže nezačnou docházet na párovou terapii, nebudou pracovat na tom, aby byli upřímní, a neomluví se všem, které poškodili, tak nevidím jinou možnost, než že jejich manželství skončí rozvodem,“ uvedla Markleová pro TMZ.

Video: Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho

Video
Video se připravuje ...

Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho Blesk

Princ o tom podle ní už začal přemýšlet. „Možná to už zvažuje, měl by, pokud mu správně funguje čelní lalok. Není mu už dvanáct,“ dodala jízlivě. „Kterému chlapovi by tohle vyhovovalo? Nebo byl v téhle situaci šťastný? V momentě, kdy s ní začne nesouhlasit a odtahovat se od ní, v tu chvíli to začne být ošklivé. Pokud tedy nemá dobrého právníka, nebo oba dva dobrého terapeuta,“ pokračovala se svými domněnkami.

Markleová nezapomněla do diskuze vmísit sestřin (ne)vztah s jejich otcem Thomasem Marklem (76). Meghan by se mu měla okamžitě omluvit. „Ublížila muži, který jí dopřál neuvěřitelný život. První krok by měl být na ní. Rodiče své děti budou vždycky bezpodmínečně milovat, ale proboha, vždyť ona mu strašně ublížila,“ povzdychla si nad rodinnou situací.

Samantha je toho názoru, že by Meghan s Harrym měli rovnou rozjet „omlouvací“ turné a obejít všechny osočené a raněné jejich „podlým a lživým“ rozhovorem.

VIDEO: Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho

Fotogalerie
90 fotografií