Vyhýbavé odpovědi, mlžení či mlčení. Tak to aktuálně vypadá, když se má Jitka Boho rozpovídat o vztahu s Matějem Liškou (43), se kterým ještě nedávno působili jako šťastná dvojice v idylickém vztahu. „Svatbu? Ne! Jsem ráda, že to je, jak to je, a svatbu určitě neplánuju. Nedávno jsem se rozvedla, takže svatbu určitě ne,“ prozradila Blesku modelka. Zklamání z konce manželství a nepříjemnosti spojené s procesem rozvodu dokáží být určitě velmi bolavé, a tak je jistá opatrnost pochopitelná. Donedávna do světa zamilovanost křičící Jitka ale couvla i v případě možného společného bydlení.

VIDEO: Jitka Boho o krachu manželství a novém vztahu: Seznámení díky bolesti!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho o krachu manželství a novém vztahu: Seznámení díky bolesti! David Turek, Jan Jedlička

„Musím říct, že jsem spokojená tam, kde jsem. Nedávno jsem si byt dozařídila, i když tedy stále jsou tam věci, které chci zařizovat. Takže jsem v tom místě ráda. Je to pro mě velká změna, jelikož jsme dříve bydleli za Prahou, zatímco teď jsem v centru. Všude dojdeme i pěšky, což je velká výhoda, takže já se nikam stěhovat nehodlám,“ dala Blesku Jitka Boho dlouhou a poměrně vyhýbavou odpověď na otázku o stěhování k příteli.

A že by se naopak partner nastěhoval do bytu k Jitce a její dceři Rosálii? „Můj byt je docela malý. Vejdeme se tam akorát já a Rosálka. Je spousta věcí, které mám odložené v místnosti, kam vše vrstvím, a ta už je úplně přeplněná. Takže tam můžeme být pouze my dvě,“ odpověděla modelka na přímý dotaz Blesku.

 

VIDEO: Rozvedená Jitka Boho znovu singl? Svatba a bydlení s přítelem nebudou!

 

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Jitka Boho znovu singl? Svatba a bydlení s přítelem nebudou! Kisa Císařová, Aleš Brunclík

 

„Naučila jsem se žít přítomností a nic neplánovat. Ve svém bytě jsem ráda a neplánuju se ho vzdát,“ naznačila Jitka Boho odpovědí mnohé. Přitom ještě v druhé polovině června adorovala modelka fešného režiséra Matěje těmito slovy: „Nebýt mého zlomeného palce (jooo, co člověk pro lásku neudělá, že?), asi bychom to nikam nedotáhli. Teda my to stále táhnem a doufám, že táhnout už budem napořád.“ Na rozřešení situace a jasný signál pro Jitčiny nápadníky, zda mohou opět vytasit do boje o její srdce, si budeme muset počkat.

Fotogalerie
40 fotografií