Už více než týden se český šoubyznys a veřejnost baví troufalým krokem Simony Krainové. Modelka si založila účet na platformě OnlyFans, na které tvůrci za peníze prezentují exkluzivní obsah s erotickým nádechem.

„Mám řadu krásných fotek od skvělých fotografů jak z minulosti, tak nové, o které bych se s vámi ráda podělila, ale na instagramu to bohužel nejde. A tak je umožním zhlédnout právě pomocí téhle jednoduché platformy,“ vysvětlovala svůj odvážný počin Krainová. Navíc se tady za zhlédnutí fotky platí, takže je to v podstatě její nový byznys.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová po třech dnech ve Varech: Padám únavou! Markéta Reinischová

Simoně řada fanynek poslala pozitivní reakce, ale mezi ně se zřejmě nepočítá Ornella Koktová. „Peníze jsou krásná věc, ale nestojí jich mít o něco víc za každou cenu. Snažím se být, pokud možno, tím nejlepším vzorem pro naše děti. Je to šíleně úmorný, složitý a stojí to trilion sil. Nicméně věřím, že se tohle všechno vrátí na tisíckrát. A proto jsem hrdá na to, že mé děti nevidí svoji mámu na OF nebo se nedoslechnou, že tam byla. Je to za mě potupa, pro někoho volání o pozornost, pro někoho možná peníze ‚na chleba‘,“ napsala na sociální síť Ornella.

To vytočilo Karla Vágnera (47), manžela Krainové. Ten si dost ošklivě rýpl. „Tato nevkusná rodina, co tu špiní mediální prostor a dělá ostudu už 15 let, promluvila.“

Protiúder na sebe nenechal dlouho čekat. „Vono nemůže být každej nóbl rodina, co tady nedělá ostudu a která ,nešpiní mediální prostor‘… To mohou jen vyvolení,“ vytočil se Josef Kokta, načež opět přišla vlna názorů, do nichž se zapojila i právnička Klára Long Slámová.

„Snad jim to OF zaplatí aspoň bydlení,“ napsala Slámová. „Berte to tak, že pokud by se Karel nevyjádřil ve prospěch své slaboduché manželky, tak by měl doma peklo na zemi,“ tvrdí v diskuzi. A další dodávají: „Žena blížící se k přechodu má hormonální výkyvy, tak se jí nedivte, že jí sem tam přeskočí v hlavě.“

Fotogalerie
60 fotografií