Zesnulá hvězda slovenské kapely Elán, Vašo Patejdl, se usadil se svou druhou manželkou Miluší a synem Benjamínem (15) v Česku. „V životě někdy nastane situace, kdy se musíte zásadně rozhodnout, jak dál. V roce 2015 jsem se podruhé oženil a s manželkou jsme řešili, kde se usadíme. Nakonec jsme se rozhodli pro Prahu. Hlavní roli hrálo to, že jsem tu v poslední době měl a pořád mám víc pracovních příležitostí než v Bratislavě,“ prozradil Vašo před lety v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

V tuzemsku rozhodně nežil v bídě. Hudební génius a autor nesmrtelných hitů, jako byl například Ak nie si moja, Voda čo ma drží nad vodou, Zlodej slnečníc, Ja viem či Kaskadér, si nechal v Kunraticích nedaleko Prahy postavit velkou vilu, která ho podle deníku Plus 7 dní vyšla na 403 tisíc euro - tedy 9,7 milionu českých korun podle současného kurzu. A každá koruna je na ní vidět. Jde totiž o prostorný dům s velkým pozemkem a nechybí ani - u celebrit obligátní - bazén.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Vašo Patejdl (†68): V posledním rozhovoru s Bleskem mluvil o své rodině! David Turek

Soukromí se zesnulá hudební legenda snažila získat za vysokým, kamenným plotem obehnaným velkými keři, pravděpodobně tůjemi. Nebylo pochyb, že si muzikant cenil své rodinné pohody. Ostatně je pravdou, že i po rozvodu se svou první manželkou Alenou skvěle vycházel se svými syny. Nejstarší syn Václav se také přestěhoval do Prahy, takže mu byl blíž, a prostřední Robo pracoval ve špičkové firmě na Slovensku. Na dovolené, zejména na ty zimní, pak jezdili všichni společně...

Fotogalerie
54 fotografií