Simona Krainová se na stránky přihlásila z toho důvodu, že chtěla se svými sledujícími sdílet spoustu krásných fotek, které v archivu má a přijdou jí nevyužité. A na instagramu je tolik zveřejňovat nemůže, jelikož její odvážné snímky správce hned zablokuje.

Pokud si tedy zvědavec chce Simoniny nahé fotky prohlédnout, musí zaplatit měsíční poplatek 19,90 dolarů, tedy necelých 500 Kč. To pochopitelně vyvolalo různé reakce, a nenechalo to chladnou ani Ornellu Koktovou.

Peníze jsou krásná věc… ale nestojí jich mít o něco víc za každou cenu… Snažím se být pokud možno tím nejlepším vzorem pro naše děti. Je to šíleně úmorný, složitý a stojí to trilion sil. Nicméně věřím, že se tohle všechno vrátí natisíckrát. A proto jsem hrdá na to, že mé děti svojí mámu neuvidí nebo se nedoslechnou… že byla na OF. Je to za mě potupa, pro někoho volání o pozornost, pro někoho možná peníze “na chleba”…těch žen je tam z celého světa nespočet. Každopádně je tady otázka. Chtěla bych tam vidět svojí dceru? NE!!! Moje sladká a nevinná holčička by se přece za pár šupů předplatného neukazovala kdejakému slizákovi za monitorem!!! Bože můj… jen ta představa! Naše rodina je slušná, tradiční a ctí určité hodnoty. A na tohle jsem taky patřičně hrdá a budu si za tím stát… protože moje děti budou moci o své mámě kdekoliv a kdykoliv říct. Moje máma je milující, hodně svá, tvrdě pracující, snaživá, plná snů a nadějí… ale rozhodně ne na prodej,“ vyjádřila se trojnásobná maminka Ornella.

Ta se tu a tam ráda pochlubí svým bujným poprsím ve velkém výstřihu. V těhotenství se nechala vyfotit také decentně nahá, ale jak se zdá, má své hranice, přes které by zkrátka už nešla.  

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová o Krainové a jejím OnlyFans: Také jsem o tom přemýšlela! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
51 fotografií