Dominika, která rodila císařským řezem, prozatím stále zůstává v nemocnici v péči lékařů. „Stále jsem v porodnici, už mi to tady začíná lézt na mozek a opravdu se těším domů,“ svěřila se přes video ve svých instastories. 

Malý je prý naprostý pohodář. „Mám nejhodnější dítě. On jenom spí a jí, typický chlap,“ pochvaluje si a doufá, že mu to vydrží co nejdéle. Zároveň poukázala na jisté změny ve vlastní anatomii... „Může mi někdo vysvětlit tady tohle? Pamela Anderson hadr,“ žertovala novopečená máma a zatahala se za kojicí podprsenku. Na hrudníku má teď opravdu solidní výbavu! 

Samotný porod naštěstí proběhl úplně v pořádku. „Prosím vás, mě tady každý strašil tím císařským řezem, jak to neskutečně bolí, že nebudu moct chodit... Pro mě to bylo úplně bezproblémové. Nejhorší byl stres ze začátku, protože jsem nevěděla, do čeho jdu,“ svěřila se. 

Bohužel, ne všechno je ale jen o legraci či zalité sluncem. „To, co následovalo... Já vůbec nechápu, proč jste mi nepsali, jak extrémně bolí to, jak se vám nalijou prsa! To vám musím říct, že jsem myslela, že umřu! Kdybych tady neměla elektrické odsávačky, tak to prostě nedám, to je tak nepopsatelná bolest, že fuj, ani nad tím nechci ani přemýšlet,“ ulevila si. „Zažila jsem si tady neskutečná muka,“ posteskla si fanouškům. 

Naštěstí utrpení přineslo ten nejkrásnější dárek – syna Deriana! A vedle miminka se Dominice všechna bolest snáší líp. 

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

Fotogalerie
103 fotografií