A je to tady, Myslivcová je matkou! Císařským řezem v Ústavu pro péči a matku v pražském Podolí přivedla na svět syna. Chlapec se narodil 22. srpna a podle přání dostal jméno na D.

DERIAN. Muž mého života…,“ pochlubila se čerstvá maminka a svého prince hrdě ukázala. Otcem chlapečka je podnikatel Zdeněk Chytil. Gratulace se okamžitě začaly rojit. Popřála slovenská instagramová queen Zuzana Plačková, miliardář Richard Chlad, Dominika Mesarošová a další krásky. 

Dominika se před odchodem do porodnice pochlubila různými pomůckami, které jí usnadní rychlé hojení „rozpáraného“ břicha. 

Přítel u porodu určitě bude, ale pořád mi opakuje: ,Pane bože, jak to zvládnu, doufám, že tam neomdlím.' Takže by mě jen tak ze zvědavosti zajímalo, jak to prožívali vaši chlapi, ať vím, na co se mám připravit,“ uvedla na sociální síti Myslivcová. 

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

Dvojice se dala dohromady během pracovních schůzek. „Zdeněk mi vlastně psal ohledně spolupráce na instagram a pozval mě na oběd. Šlo vlastně o pracovní schůzku a nikdy mě nenapadlo, že my dva skončíme spolu. Jeho možná ano, ale mě ne,“ prozradila pro eXtra.cz Dominika, která se zámožným podnikatelem žije už dva roky. 

Fotogalerie
64 fotografií