Současná vedra vyhnala Pavlovčinovou s kamarádkami k jakémusi bazénu, do kterého se odvážily jen v rouše Evině. Nahou koupačku si zvěčnily na památku a pořídily si provokativní snímek, na němž jsou všechny tři zády k objektivu a nad hladinou vystrkují své kulaté sedínky. Výsledný snímek pak hrdě pověsily na instagram – a fanoušci mají jasno: Pohled pro bohy! 

Na lechtivém snímku dělaly hvězdě komedií Přes prsty nebo Rafťáci společnost další dvě úspěšné kočky – marketingová expertka Zuzana Bílkovská a kosmetička slavných Kateřina Mlejnková známá jako Koki9, která k sobě před časem připoutala pozornost fotkami v posteli s Davidem Krausem (43).

Poté, co praskla nevěra jeho tehdejší partnerky, slavné tenistky Barbory Strýcové (37), si zpěvák s Mlejnkovou střihl pikantní milostnou scénu. „Tak dneska jsem točil asi nejnamáhavější postelovou scénu, až jsme se z toho pěkně zpotili. Naštěstí jsem ji točil s dobrou kamarádkou Koki. Pro změnu jsem byl dneska já nevěrnej Barboře, kterou hrála Veronika Kubařová. Jsem rád, že to máme za sebou, a jdu do sprchy,“ napsal v roce 2018 k fotkám z natáčení na svůj instagram. Jak se zdá, Mlejnková mezi stydlivky rozhodně nepatří!

 

Video
Video se připravuje ...

Silvia Kucherenko v Itálii předvedla svou štíhlou postavičku. Instagram

Fotogalerie
56 fotografií