Martina Big alias Malaika Kubwa se díky velmi výrazným úpravám svého zevnějšku proslavila prakticky po celém světě. S manželem Michaelem oba před časem vystoupili v pořadu This Morning ve Velké Británii... a diváci se nestačili divit!

Novomanželé, kteří se oba nechali napíchat Melanotanem – tedy synteticým hormonem na ztmavení pokožky – by si totiž rádi pořídili děti. A ačkoli jsou oba geneticky bílí, doktoři je prý měli ubezpečit, že miminka budou černá! 

„Ano, lékaři mi potvrdili, že budou černá. Bavili jsme se i o kojení a o tom, jestli je pro mě vůbec bezpečné mít dítě,“ tvrdila extravagantní modelka s velikostí kočíšků 32S. Kojení je prý i s extrémně gigantickými silikony ze zdravotního hlediska bez problému a Martině by v početí a donošení dítěte nemělo nic bránit. 

Viditelně zaražená moderátorka chvíli nevěděla, co říct. Pak se Martiny zeptala, co se stane, když bude dítě bílé – budou ho mít manželé rádi i tak? „Samozřejmě že ano. Bude to mix mě a Michaela. Ale já si opravdu myslím, že bude černé. Pokud ne jako mléčná čokoláda, ale trochu světlejší, tak to nevadí,“ nechala se slyšet. 

Manželé se vzali na Havaji v roce 2018. V březnu se Martina vypravila do Keni, kde se nechala pokřtít jako „pravá Afričanka“. „Cítím v sobě velmi zřetelně, že jsem černá. Je velmi těžké to popsat slovy,“ svěřila se.

V plánu je plastika obličeje i větší pozadí

Jakkoli je to zvláštní, podařilo se jí skoro nemožné – najít druhou takovou osobu ve svém manželovi! Ten sice se svou přeměnou ještě není tak daleko, jako Martina, její pocity prý ale plně sdílí. „Poznali jsme se ve škole, když mi bylo 17. Říkal, že jsem tak krásná, že bych měla dělat fotomodelku,“ rozplývá se Martina na svých stránkách. 

Michaelovi sice připadala dokonalá už tehdy, sobě ovšem nikoli – a od té doby se změnila k nepoznání. „Moc se mi líbí můj africký vzhled. Rozhodně mám v plánu jít ještě dál... V plánu mám změnu obličejových rysů a zvětšení pozadí. A v neposlední řadě se budou víc a víc zvětšovat má prsa. Doufám, že budoucnost přinese něco VELKÉHO,“ láká na svém webu. 

Video
Video se připravuje ...

Michael Jackson - Nespočet plastických operací a obvinění ze sexuálního obtěžování dětí. Jak žil Král popu? Videohub

Fotogalerie
78 fotografií