Po několika dlouhých a náročných plastických operacích, které manželka bijce Karlose Vémoly (38) nedávno absolvovala v Turecku, dostala kůže převážně v obličejové části pořádně zabrat. „Cítila jsem, že po těch anesteziích je kůže svěšená a potřebuje pořádný refresh,“ svěřila se pro Blesk.cz Lela, která má aktuálně za sebou další, podstatně méně invazivní zákrok - nechala si do tváře aplikovat nitě. A to hned čtyři na každé straně tváře!

Šlo tedy o jednu z moderních metod faceliftingu, která se provádí v lokální anestezii. Je to šetrná technika k vypnutí (vytažení) kůže a vyhlazení vrásek, k úpravě kontur obličeje a krku či třeba pokleslých ústních koutků a obočí. A jak se známá plavovláska a bývalá playmate na sociální síti svěřila, nitě, z každé strany čtyři, jí do podkoží aplikovala zkušená lékařka Monika Kavková z estetické kliniky.

„Nebolelo to, je to nějaká speciální metoda. Možná krátce po zákroku jsem něco cítila, ale už tam nemám ani jizvy. Vše se krásně vstřebalo do kůže. Nebyla potřeba ani anestezie, jen v té oblasti lícních kostí se pokožka umrtvila,“ popsala průběh zákroku Lela.

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémola na Oktagonu: Na Karlose se přišly podívat i jeho děti z Anglie! Matyáš Janíček

Nyní má už Lela všechny ranky zahojené a s výsledky se chlubí na sociální síti. Zda ji tento „refresh“ obličeje skutečně omladil, jak nejspíše slavná blondýnka doufala, to můžete posoudit v naší galerii... Přesto se však najdou tací, podle nichž by sexy Lela ve svém věku ještě takovéto zákroky vůbec podstupovat nemusela. Že by na nich byla přece jenom trochu závislá?

Fotogalerie
55 fotografií