Jakub Štáfek, jenž se do širokého povědomí veřejnosti dostal díky seriálu Ulice, kde řadu let ztvárňoval postavu Matěje Jordána, má obrovský důvod k radosti. Jeho půvabná žena Dominika jej učinila dvojnásobným tatínkem. V příbězích na instagramu, v takzvaných instastories, pak herec své novorozené miminko ukázal – a prozradil i jeho jméno, které mnohým jistě připomene známou disneyovku. 

„Jasmína Štáfková,“ uvedl totiž Jakub u snímku, na kterém chová svou dcerušku v růžové čepičce na své holé hrudi. Kromě toho sdílel i dojemnou fotku, na níž je zachycen společně se svou půvabnou paní. Zatímco na této momentce malou Jasmínku tiskne v náručí pyšná maminka, Jakub se něžně dotýká dívenčiny tvářičky. „Budu se opakovat, ale ženy by měly vládnout světu,“ zdůraznil Štáfek.

Video
Video se připravuje ...

Prostor X: Rozhovor s Jakubem Štáfkem Videohub

Na herce, který v poslední době zazářil na plátnech kin například v komediích Shoky & Morthy: Poslední velká akce, Vyšehrad: Fylm či Zatmění, jeho choť a malou Jasmínku čeká doma ještě dcerka Olívie (2). Ta přišla na svět v dubnu 2021. Prvorozené Štáfkovo dítko se narodilo rok před svatbou – ačkoliv už v roce 2020 se partneři zasnoubili, veselku si dopřáli až koncem srpna 2022.

Fotogalerie
60 fotografií