O velký okamžik v životě Jakuba Štáfka a jeho Dominiky se se svými sledujícími podělil na sociální síti moderátor Václav Matějovský. „Když se vám žení kamarád, je to jedna věc, ale když se vám žení brácha, to je věc druhá,“ napsal ke snímku ze svatby. Kromě toho sdílel i video, na kterém si herec odnáší svou nevěstu v náruči.

Na svůj velký den představitel Matěje Jordána nebo Laviho ze seriálu Vyšehrad oblékl šedivý oblek. Nevěsta oblékla bílé šaty s dlouhou vlečkou a krajkovým zdobením. Nutno říci, že oběma to velmi slušelo a doslova zářili štěstím.

Se svou nyní již manželkou se Štáfek seznámil při natáčení seriálu Specialisté. „Zpětně říkám, že to byl nejlepší projekt, protože jsem tam našel budoucí matku svého dítěte a svou budoucí ženu. Takže já na to období, kdy jsem točil Specialisty, vzpomínám moc rád,“ uvedl pro pořad Život ve hvězdách.

To, že je jeho partnerka v jiném stavu, oznámil Štáfek celému světu o Vánocích. Se slavnostním odhalováním pohlaví očekávaného zázraku nedělal na rozdíl od mnoha jiných celebrit žádné štráchy, rovnou hlásil, že půjde o holčičku, a těšil se, jak bude svou malou princeznu rozmazlovat. Rovněž všem sdělil, že se s přítelkyní zasnoubili. O ruku ji požádal na dovolené v Africe. „Řekla ano,“ liboval si tehdy na instagramu. A dnes se již radují z toho, že jsou kompletní rodina se vším všudy.

Video
Video se připravuje ...

Jakub Štáfek v 7 pádech Honzy Dědka prozradil, kdy se ožení. FTV Prima

Fotogalerie
38 fotografií