Dominika Myslivcová se už narození syna nemůže dočkat. V posledních dnech už pro ni bylo těhotenství náročné, vzhledem k panujícím vedrům. 

Konečně ale nastal den D, tedy den nástupu na plánovaný císařský řez. „Tak a je to tady, jdeme si pro tu naši malou lásku. Je možný, že si to stále ještě neuvědomuji? Dlouho jsem přemýšlela, jestli vám prozradím den D ještě před. Nejprve jsem si říkala, že asi ne, ale teď cítím, že chci, ať to víte a ,prožijete' ten den se mnou. Přece jen už to s některýma táhnu řadu let a vím, že tady mám spoustu lidí, co byli a budou vždy se mnou," svěřila se na sociální síti nastávající maminka. 

Chlapeček, kterého si Dominika nosí pod srdcem, by se měl narodit co nevidět.  „Čeká nás velký krok do neznáma a já vůbec nevím, co očekávat. Od porodu, od mateřství, vlastně od všeho. A trošku se začínám bát, ale to je asi přirozené. Takže prosím všechny. Zítra na nás moc, moc myslete. Poslední den s břichem," dodala Myslivcová. Ta se na cestu do porodnice se svým partnerem sladila do barev jedné luxusní značky. 

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
42 fotografií