Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Eva Pavlová očima Iny T.: Revize letních outfitů první dámy!

/
  • Eva Pavlová se nebojí výrazných vzorů ani střihů.
    28. srpna 2023 ● 05:00

    Uběhl půl rok od slavnostní inaugurace, která byla ochutnávkou budoucího stylu prezidentovy chotě, jež je v tuto chvíli hodnocena především skrze svoji nastavenou image. Za tou už pár měsíců stojí nová stylistka, koordinátorka garderoby, jež pro první dámu navrhuje, vybírá mezi lokálními návrháři a stylingem dotahuje modely, jež mají být ztělesněním kultivované elegance. Ale splňují očekávání, jež k vysoce reprezentativnímu postu náleží?

  • 1.

    Outfitová volba bez konceptu – 4

    Světle modrá halenka s mělkým výstřihem a výraznou strukturou k tmavě modrým kalhotám cigaretového střihu budiž, nikoliv však k úpletovému kabátku v dekoru pepř a sůl. Hravost v podání vzorovaného šátku kolem krku jindy kvituji, zde je marnou, stylově nenavazující snahou o styling. A k pochvale není ani vzorovaná kabelka s rudými uchy, jež nekoncepční mišmaš, který tentokrát postrádá jakýkoliv šmrnc a byl vybrán pro zahájení Bavorsko – českých týdnů přátelství, pečetí.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 31

Mirka Nová: Sledovat revizi letních outfitů první dámy je vždycky inspirativní, a to zvlášť, když jde o takovou ikonu jako Eva Pavlová. Její styl se mi líbí, a i já jsem si našla takový co mi sedí. Nedávno jsem si koupila novou peněženku na internetových stránkách http­s://ww­w.ka­belka­.cz/pr­oduk­ty/mo­derni-penezenky/, která má perfektní tvar a ladí s mojí kabelkou.

(29. 02. 2024 08:33)

y1xcvbnm: Tak jak je u toho auto s tou kablkou, tak nechodí ženy ani do trhu pro zeleninu a navíc , ona nemá horní zuby?? Má tam nějakou díru. jak ji mohli srovnávat s Dianou, to je docela urážka Diany.

(04. 09. 2023 13:37)

kaja: soudruzka vojenska politrucka z akademie Klementa Gottwalda je nejverohodnejsi v zelenem

(04. 09. 2023 11:43)

Sáva Šalam: OMG

(03. 09. 2023 18:18)

Sáva Šalam: Jsem četla tady také že vynesla šperky za miliony ? Tak já vynesu aspoň odpadkový koš

(03. 09. 2023 18:18)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy