Každé těhotenství je jiné, vždycky je to ale pro tělo obrovský záhul. A to nemluvě o těch případech, kdy „požehnaný stav“ vyjde na léto. Dominika Myslivcová by mohla vyprávět! Influencerka se co nevidět dočká svého prvního dítěte, nejdřív ale musí přežít aktuální tropy coby „dva v jednom“. 

Zoufalá nastávající máma tak vymýšlí všechno možné, aby si ulevila. Dokonce se v těch největších vedrech v neděli přes den uklidila do klimatizovaného auta na své příjezdové cestě, odkud natáčela storíčka na instagram. 

„Já už opravdu nevím, kam se mám před těmi 34stupňovými vedry schovat, takže si tady sedím v autě, pustila jsem si klimu, dala jsem si ledovou tříšť, kterou už jsem vypila. A jedu teď asi na masáž. Doufám, že tam budou mít pořádnou klimu a že si tam odpočinu a že mezitím se trošičku pročistí vzduch, protože už se to nedá úplně zvládat,“ stýskala si těhotná Dominika v posledním tažení. A proč zrovna v autě? „Lepší klimatizace a lepší sedačky,“ vysvětlila Blesku. 

Sama je přitom podle svých slov vysloveně letní tvor. „Miluju léto nadevše, ale v tom těhotenství to léto chytá úplně jiné rozměry. Vy všechny, co jste to zažívaly a byly jste těhotné v létě, mě určitě chápete,“ obrátila se na fanoušky. Bohužel, klid ji nečeká ani v brzké budoucnosti. Vysoké teploty totiž jen tak nepřestanou... „Mám se na co těšit,“ povzdechla si. 

Nakonec Myslivcová skutečně vyrazila na masáž, a jak se zdá, netradiční řešení může všem jen doporučit. Následně se prý cítila jako znovuzrozená!

„Ta masáž byla tak dokonalá, že nemám slov. Nejradši bych si to prodloužila o hodinu a půl, i ty moje oteklé nohy mi promasírovala,“ pochvalovala si a zmínila, že právě na „oteklé nohy“ schytala na sítích hejt – prý jsou nevzhledné a nemá je vystavovat. „Sice mi nezhubly, ale aspoň mám pocit lehkých nohou,“ zareagovala na kritiku. Bohužel, ne každá nastávající maminka může Dominičinu metodu vyzkoušet. Přece jen chodit pravidelně na masáže, to se brzy prodraží...

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

Fotogalerie
99 fotografií