Je to skutečně zázrak, co ženské tělo dokáže. Jakkoli je to úžasné, těhotenství je ale především obrovskou zátěží pro organismus i psychiku člověka. Své o tom ví úspěšná influencerka Dominika Myslivcová. Svým více než 333 tisícům fanoušků se na instagramu svěřila, že na ni jiný stav tvrdě dopadá.

„Sice tady na instáči působím jako sebevědomá suverénka, a to taky jsem. Ale musím říct, že už teď mi slza párkrát ukápla, když jsem koukala do zrcadla. Prostě každý říká, vypadáš skvěle, těhotenství ti moc svědčí, ale já se tak vždy úplně necítím. To tak má asi každá žena, já to beru jako dočasné, když prostě budu vypadat jako velryba, tak budu no, co se dá dělat,“ svěřila se Dominika zcela otevřeně a ukázala ostatním, že s podobnými pocity nejsou sami.

Dominika přiznala, že má nahoře zatím asi deset kilo. „Až teď od šestého měsíce začínám bříško nějak víc vnímat, zatím to není nějaká katastrofa, ale všichni kolem mě straší, že si prý konec užiju. Kór, když budu v těch největších vedrech v tom nejhorším tažení. Tak se teda těším,“ přiznala ironicky.

Ze všeho nejdůležitější jsou ale nyní pro modelku potřeby jejího miminka. „Hlavně, ať je miminko ok. A ty ostatní věci budu řešit až po porodu,“ shrnula Dominika, která zatím nemá tušení, zda jí pod srdcem roste holčička, nebo chlapeček.

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií