Možná se budeme opakovat, ale Simona Krainová je skutečnou hříčkou přírody. Za svůj neuvadající půvab jistě vděčí i dřině v posilovně, pravidelnému pohybu a tu a tam lehké výpomoci na klinice estetické medicíny. Ovšem to, že od února má na krku již „půlstoletí“, by jí rozhodně nikdo netipoval. A že je věk jenom číslo v rodném listě, Simona dnes a denně dokazuje na sociálních sítích.

„50 + 55 = nových 30,“ napsala nyní sexy modelka k videu z dovolené, na kterém se společně se svou starší sestrou Yvonou Maléřovou prochází na promenádě kdesi u moře. Obě dámy jsou na zveřejněných záběrech velice spoře oděné – zatímco Simona má na sobě džíny a vrchní díl plavek, Yvona horní část bikin doplnila velmi úspornými riflovými kraťasy.

Video
Video se připravuje ...

Sestra Krainové Yvonna Maléřová: Na stará kolena modelkou! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Na záběrech tak hrálo prim jak jejich poprsí, která i po padesátce úspěšně vzdorují nelítostné gravitaci, tak i neskutečně plochá bříška – a dá se jenom těžko uvěřit tomu, že jsou obě dámy „zasloužilými“ matkami. Marek, syn Yvony, se dokonce již oženil a ona se díky němu stala babičkou malého vnoučka jménem Filip. Není pochyb, že krásu dostaly sestry do vínku plnými hrstmi.

„Napadá mě, ukážete nám někdy vaše rodiče? Jen pro zajímavost, kdo vám nadělil tenhle neuvěřitelný genetický fond. I když samozřejmě vím, že na sobě totálně makáte,“ zaznělo v jednom z nejvíce „lajkovaných“ komentářů. V dalších zase jejich fanoušci upřímně nechápali, jak je možné, že je Yvona tou starší, když vypadá jako Simonino dvojče... Posuďte v galerii sami.
Fotogalerie
60 fotografií