Svůdná Simona Krainová naprosto popírá přírodní zákony. Například vůbec nevypadá na to, že má na krku už pět křížků. Naopak, s přehledem strčí do kapsy i ženy, od kterých ji dělí celá generace. A právě mladistvý vzhled nyní podtrhla novou barvou vlasů, kterou se pochlubila na instagramu, kde je velice aktivní a odkud zásobuje své fanoušky sexy momentkami.

Dosud jsme ji všichni znali jako blondýnku, co své dlouhé lokny napletených vlasů obvykle nosila buď rozpuštěné, anebo v culíku, když se věnuje sportu. Jenže této image již odzvonilo, jelikož se sexy modelka odhodlala k razantnímu kroku... a plavou barvu nahradil mnohem provokativnější odstín. Svěřila se do rukou odborníka a výsledek popsala na sociální síti stručně - pouze slovy „pink mood“, tedy „růžová nálada“.

Video
Video se připravuje ...

Rozesmátá Krainová na Miss: Mám větší srdce nebo prsa? David Turek

Je to tak, místo blond se nyní pyšní kadeřemi, které možná barvou trochu připomínají cukrovou vatu, a proto je s touto vizáží bez přehánění... sladká. Tento odstín byl mezi českými celebritami populární před pár lety, tehdy ji nosila například moderátorka Emma Smetana (35) či Miss World Taťána Kuchařová (35). Jak sluší Simoně? To posuďte sami v naší galerii.

Fotogalerie
65 fotografií