Plavovlasá sexbomba Zuzana Belohorcová, někdejší moderátorka lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko, se odhodlala k radikální změně svého vzhledu. Slavná blondýnka, co žije s manželem a dětmi na Kanárských ostrovech, o své proměně informovala na sociálních sítích. „New month, new me“, tedy česky „nový měsíc, nové já“, zcela definovalo její novou a zatraceně rajcovní image.

Nechala si totiž prodloužit vlasy a nyní se pyšní dlouhými blond kadeřemi! Díky tomu je skoro k nepoznání oproti jejímu dřívějšímu krátkému sestřihu, což byl účes, který k ní patřil po mnoho let. Nikdy se neřadila mezi ženy, co by měly kštici nějak zvlášť hustou, a jemné, řídké vlasy se „pěstují“ daleko hůře nežli ty, co jsou od přírody silné. Občas si je potřeba vypomoci šikovnýma ručičkama zkušených kadeřníků... A zahuštění je prý dalším plánovaným krokem.

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Tento stylový krok ukazuje, že Zuzana není jen ženou s krásnou tváří, ale také dámou sebevědomou, která se nebojí experimentovat. Její fanoušci ji za to jistě obdivují a shodují se, že jí nový vzhled sluší - však také video, jímž svou proměnu zdokumentovala, se během pár hodin dočkalo téměř dvou tisícovek „lajků“ a skoro stovky pochvalných komentářů, co se shodují na jediném - dlouhé lokny tuhle sexy rodačku ze slovenské Žiliny vizuálně omladily.

Zuzana Belohorcová se tak stává příkladem toho, že žena může být okouzlující a svá v jakémkoli věku, v jakémkoli stylu a s jakýmkoliv účesem. A vzhledem k tomu, že žije na slunném ostrově Tenerife, není pochyb, že její nové vlasy, co jí nyní dodávají ještě větší ženskost, budou na slunci krásně zářit... Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, jak moc jí jde nová image "k pleti". A pozor, není to ještě finální výsledek. Hodlá změnit i barvu a střih...

Fotogalerie
87 fotografií