Tak tohle jsou snímky, které jí musí závidět snad každá žena! Bývalá moderátorka lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko totiž na sociální síti sdílela fotku s hvězdou z nejzářivějších, s kdysi tak populárním a vyhledávaným hollywoodským fešákem Patrickem Swayzem (†57). Sympatický Texasan měl tu čest se s Zuzanou Belohorcovou a producentkou Gabrielou Drobovou (48) sejít v roce 2005. „To byly staré dobré markízácké časy...“ upřesnila.

„Krásná vzpomínka na můj velký idol Patricka Swayzeho,“ zasnila se u zveřejněných snímků starých 17 let půvabná blondýnka a dodala, že i když byl Swayze mužem, jenž v roli okouzlujícího tanečního instruktora Johnnyho z Hříšného tance zlomil nejedno dívčí srdce, ve skutečnosti byl při osobním setkání naprosto jiný než mezinárodní celebrita - byl prý „úžasný, charismatický a pokorný“. A to jeho fanynky jistě moc rády uslyší.

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Snímky v objetí se Swayzem zaujaly celou řadu nejenom jejích příznivců, ale i kolegyň z umělecké branže. Svůj „lajk“ Zuzaně poslali například zpěvačka Kateřina Mátlová (43), herec Martin Zounar (55) či zpěvák Matěj Ruppert (44). 

Jenom Ornellu Koktovou (29), manželku producenta Josefa Kokty (65), na fotkách zaujalo něco docela jiného. „Auuuu a ten tvůj třpytivý korzet, jak ladí s tvýma vlasama!“ žasla nad Zuzaniným blýskavým outfitem.
Fotogalerie
76 fotografií