Nová česká komedie, v níž excelují Hana Vagnerová, Marek Vašut, Tereza Rychlá (Krippnerová), Betka Stanková, Zlata Adamovská, Daniela Kolářová, Igor Orozovič a Marek Němec, vypráví o osudech tří kamarádek a ukazuje tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život.

„Mou postavu nedávno opustil manžel, protože si našel mladší. V kontextu toho příběhu, kdy si moje dcera Alex (Hana Vagnerová) najde staršího chlapa (Marek Vašut), to samozřejmě vytváří situace, které jsou někdy komické, někdy smutné, ale rozhodně jsou ze života. Ve filmu jsem milující matka, avšak se špatnou zkušeností s muži. Matka, která nechce, aby její dcera dopadla stejně, proto jí mluví do života víc, než je zdrávo. V životě svým dětem do vztahů nemluvím, myslím si totiž, že osobní zkušenost je nepřenosná a že si každý na tu svoji pravdu musí stejně přijít sám,“ prozradila o filmu Zlata Adamovská a je tak jasné, že o zábavu nebude nouze a nouze nebude ani o intimní scény...

A v kině se to celebritami jen hemžilo. Premiéru si samozřejmě nenechal ujít režisér filmu Miloslav Šmídmajer, ale přišla i většina herců, kteří si ve filmu zahráli. 

Na akci tak nechyběla Hana Vagnerová, Betka Stanková, Zlata Adamovská a také Tereza Rychlá, která se v červenci letošního roku provdala za herce Ondřeje Rychlého.

Film si nenechala ujít ani snad nejkrásnější česká lékárnice Jana Doleželová, která rozdávala úsměvy na všechny strany. Přítomní muži měli rozhodně co obdivovat. Třeba Zuzana Pillmann byla totiž v černých šatech, ve kterých krásně vynikl její dekolt a odhalená záda, naprosto nepřehlédnutelná.

Marek Vašut, který ztvárnil jednu z hlavních rolí, na premiéře rovněž nemohl chybět a ve společnosti přítomných dam, kterým to opravdu velmi slušelo, se jistě dobře bavil. A pohled na přítomné krásky jistě bavil i Marka Němce a Igora Orozoviče.

Marek Němec ale přišel v doprovodu své přítelkyně Petry Hebké a podle všeho si večer skvěle užili. V hledišti se dokonce neubránili něžnostem, což neuniko hledáčku fotoaparátu. 

Mrkněte do galerie, kdo další z českých celebrit si nenechal premiéru filmu Za vším hledej ženu užít.

 

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Za vším hledej ženu Falcon films

Fotogalerie
107 fotografií